Ultimele Știri

VIDEO: Pumni şi îmbrânceli la Primăria Chişinău odată cu apariţia lui Renato Usatîi

Scandal Primărie Chişinău

Haosul de peste Prut se extinde şi în Primăria Capitalei, unde mai mulţi deputaţi socialişti, printre care şi controversatul Renato Usatîi, au întrerupt şedinţa consiliului local şi au provocat un scandal nelipsit de violenţă.

A mai rămas o lună de zile până la alegerile locale din Republica Moldova, iar partidele proruse îşi promovează campania electorală prin pumni şi îmbrânceli. Astfel de momente hilare s-au întâmplat la sediul Primăriei din Chişinău, unde consilierii s-au adunat pentru ultima şedinţă din actualul mandat.

Deputaţii socialişti şi mai mulţi activişti au făcut ironii pe seama primarului Dorin Chirtoacă şi au împiedicat examinarea unui şir de proiecte de hotărâre, incluse pe ordinea de zi, pe care aceştia le-ar suspecta de ilegalitate.

A fost necesară interveţia poliţiei pentru a linişti spiritele în centrul capitalei de peste Prut, iar primarul a spus că Renato Usatîi a încurcat primăria de la Bălți cu cea de la Chișinău, cât despre socialiști, primarul degrevat susține că aceștia și-au arătat propriul nivel de cultură. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*