Ultimele Știri

VIDEO: Protestatari luați pe sus de jandarmi

Un protest organizat de activiștii organizației Miliția Spirituală la București, în fața sediului Guvernului, a fost oprit rapid de jandarmi. Protestatarii, care cereau „drepturi pentru angajații umiliți”, spun că au fost brutalizați de forțele de ordine.

Mai mulţi tineri au fost luaţi pe sus de jandarmi după ce au manifestat prin odihnă în faţa Guvernului. Ei au protestat faţă de nerespectarea promisiunilor actualei guvernări de modificare a Codului Muncii.

Tinerii au venit cu bannere pe care scria: „Nu vrem mici, ci drepturi pentru angajaţii umiliţi”. Ei au adus şezlonguri, cocktailuri şi umbreluţe. Protestul prin relaxare a durat însă puţine minute. Jandarmii i-au băgat cu forţa în dubă motivând că protestul se desfăşoară într-o zonă de siguranţă.

„Protest de 1 mai împotriva nerespectării promisiunilor actualei guvernări de a modifica Codul Muncii. Un performance artistic marca Miliția Spirituală sub sloganul: ”Nu vrem mici, ci drepturi pentru angajații umiliți!”.

Activiștii care au ales să celebreze ziua de 1 mai reamintind actualei guvernări că nu și-a respectat promisiunea de a modifica Codul Muncii și comemorând victimele protestelor din Chicago din 1886 au fost brutalizați de forțele de ordine, deși protestul lor a fost unul foarte pașnic, duși cu duba și amendați”, au anunțat pe pagina de Facebook protestatarii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*