(VIDEO) PROTEST la Universitate pentru DIZOLVAREA Parlamentului

pancarta parlamentul rusinii

Aproximativ 300 de oameni s-au adunat în Piaţa Universităţii. Ei sunt nemulţumiţi de mai multe legi adoptate în ultimele zile de Parlament. Printre acestea, pensiile pentru aleșii locali și dezincriminarea conflictului de interese pentru aleșii care și-au angajat rudele la cabinetele parlamentare înainte de august 2013.


Protestatarii şi-au dat întâlnire, în jurul ore 18.00, în zona fântânilor de la Piaţa Universităţii. Câţiva dintre ei afişează pancarte pe care este scris „Parlamentul Ruşinii”.

Parlamentul profită că suntem topiţi de căldură şi (…) votează dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care şi-au angajat rudele, urmează superimunitatea avocatilor (…) au închis dosarul diaspora referitor la organizarea dezastruoasă a votului pentru prezidenţiale. Corlaţeanu e bine mersi, nici macar nu şi-a dat demisia, ca să nu uităm de faptul că, în România este, în continuare, legal să existe pe liste, la alegerile locale, persoane aflate în închisoare”, se arată în mesajul de mobilizare postat pe Facebook înainte de organizarea protestului.

La protest au sosit şi Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştil clasat pe locul al doilea pentru funţia de primar general al Capitalei, şi Clotilde Armand, candidatul USB, clasată pe locul al doilea pentru primăria Sectorului 1, potrivit News.ro.

Aproximativ 200 de persoane protestează, joi seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Protestatarii au mesaje precum „Nu vrem Parlament de hoţi” şi unele de susţinere a DNA.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *