Ultimele Știri

VIDEO | Protest inedit: Purcelușii tricolori zburdă pe terenul unde se va construi Mega-Moscheea

porci

După ce executivul condus de Victor Ponta a atribuit cu titlu gratuit un teren în Bulevardul Expoziţiei pentru construcţia celei mai mari moschei din România, hotărâre în care este scris negru pe alb că statul român va ceda un teren către cultul musulman, mai multe organizaţii creştine sau cetăţeni au protestat on-line și în stradă faţă de decizia premierului, suspectând interese sau favoruri personale.

Un cunoscut activist patriot Cătălin Berenghi a eliberat mai mulți purceluși pe terenul unde ar trebui să se construiască mega-moscheea și a îngropat unul cumpărat de la super-market pentru a ”spurca locul”, potrivit tradiției musulmane.

porci-2Aprobarea Hotărârii de Guvern de la sfârşitul lunii mai a venit după vizită din 23 aprilie pe care Victor Ponta a avut-o în Turcia la invitaţia preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan la un „summit al păcii”, care precedau ceremoniile prin care se marchează aniversarea a o sută de ani de la bătălia Dardanelelor, vizită efectuată în mare secret la vremea respectivă, catalogată de presă drept ”cel puţin silenţioasă”.

Este de notorietate şi ca o coincidenţă, Victor Ponta s-a operat la genunchiul stâng cu ceva timp în urmă la o clinică de lux din Istanbul care aparţine familiei preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan.

Activiștii din România au vopsit câţiva purcei în roşu, galben şi albastru apoi i-au eliberat pe terenul concesionat de guvern pentru ridicarea construcţiei. „BÜKREŞ ÎN VEDA MEGA CAMİSİ!(ADIO MEGAMOSCHEE ÎN BUCUREŞTI)”, a fost mesajul postat pe o reţea de socializare.

Porcii Gheaurii au ales sa trăiască în pământ străbun. Bulevardul Expozitiei nr 22-30.

Posted by Catalin Berenghi on 24 August 2015

 

Şi în Spania – la Sevillia, guvernul spaniol le-a oferit musulmanilor un teren pentru construcţia unei moschei, dar activiştii spanioli au pătruns pe terenul destinat moscheii şi au îngropat un porc pe terenul viitoarei moschei, care, după cum este socotit în tradiţia islamică, nu mai îndeplineşte condiţiile sacre pentru ridicarea unui asemenea edificiu. După acţiunea activiştilor din Sevillia, musulmanii au fost nevoiţi să abandoneze proiectul.

Spania nu este singură ţară în care “soluţia cu porcușori” a avut efect. La fel au procedat şi activiştii din Danemarca, Rusia sau Germania, ţări în care aceste construcţii au fost sistate sau au fost blocate complet.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*