Ultimele Știri

Video: Procesul de vot a fost blocat la Londra – „hoții”, „vrem să votăm”, ”jos comuniștii”

Românii au fost cu un pas înaintea autorităților și s-au mobilizat exemplar la Londra. Cozi interminabile s-au înregistrat încă de la primele ore, după deschiderea secțiilor de votare. Sute de români au fost nevoiți să aștepte câteva ore pentru a putea să își exercite votul.

Românii din Londra au fost nevoiți să completeze o declarație pe proprie răspundere, fapt ce a îngreunat procesul de vot. Oamenii se declară scandalizați de incompetența autorităților române.

La secția de votare din Brenton, românii și-au pierdut răbdarea. Se scandează „hoții”, „vrem să votăm” și ”jos comuniștii”.

Se pare că la Londra numai sunt formulare cu declarații pe propria răspundere, fapt ce a dus la intervenția poliției și la blocarea procesului electoral.

brenton

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Video: Procesul de vot a fost blocat la Londra – „hoții”, „vrem să votăm”, ”jos comuniștii”

 1. tiberiu toader // 2 noiembrie 2014 at 18:31 // Răspunde

  Bravo voua in Italia nu sa-r intampla asa ceva.Forzza Romania

 2. Asa a fost si in Spania

 3. gheorghe silvestrovici // 3 noiembrie 2014 at 16:58 // Răspunde

  CU TOTII LA VOT ! NU MAI STATI ACASA ! Fiti responsabili, nu lasati pe altii sa decida pentru voi, PENTRU VIATA VOASTRA ! Aveti incredere in voi , pentru numele lui Dumnezeu ! Veti primi respectul celorlalti, veti creste in ochii vostri, va veti stima mai mult, va veti iubi mai mult, veti simti ca n-ati trait degeaba. Cand nu esti respectat, respectul trebuie impus ! Nu credeti ca meritati mai mult respect din partea Statului? De ce nu va pretuiti mai mult ? Meritati sa fiti respectati . Platiti taxele, respectati legile, statul TREBUIE SA VA RESPECTE, SA VA APERE DREPTUL la viata decenta, la munca, la invatat, la exprimarea cuvantului si a vointei. Pasivitatea si indiferenta este complice cu cei care fura . Cei care tac sunt la fel de vinovati ca si cei care fura si care fug de lege. Tacerea mieilor duce la sacrificarea lor. In ultimii 25 de ani generatii de batrani au dus in mormant tacerea lor. Cui a folosit ca au stat acasa si nu si-au manifestat vointa? Un popor care voteaza corupti, impostori, hoti si tradatori, nu este victima, este complice-Orwell. NU VOTATI CORUPTII SI HOTII ! SUNTEM NEVOLNICII EUROPEI ? Urmeaza atacul impotriva justitiei !
  NOI ii platim si NOI le dam puterea si EI isi bat joc de noi cu aroganta si nerusinare, incalcand legi peste legi. Politicienii oportuniști, profitori și corupți în buna parte își voteaza legi pentru hotie.
  10 DECEMBRIE 2013 – MARȚEA NEAGRĂ A DEMOCRATIEI ROMÂNEȘTI.
  25 de ani de politică disprețuitoare ajung pentru a învăța simțul cetățenesc necesar pentru a reforma clasa politica ?
  1-3-7-15-28 politicieni au fost condamnati penal: un prim ministru, 3 miliardari, 7 ministri, 15 presedinti de consilii judetene, 28 de parlamentari.
  54 DE POLITICIENI DE PRIM RANG AU FOST CONDAMNAȚI PENAL ÎN ULTIMII ANI ! POLITICIENII ROMÂNI SUNT RUȘINEA EUROPEI !
  Mult mai multi politicieni din ministere, consilii judetene si locale sunt in anchete de cercetare penala.
  40% din populatie traieste in conditii de risc de saracie.
  O mare parte a populatiei este disperată și scârbită de marasmul moral, economic, social, politic.
  Multi oameni sunt abrutizați de sărăcie si aflați la limita supraviețuirii sunt înșelați prin manipulări abjecte. Conducerile judetelor si oraselor sunt organizate pe CLANURI DE INTERESE SI DE CORUPTIE.
  Guvernul conduce tara si tot el face si legile ? Parlamentarii sunt 588 ?
  De 25 de ani toleram hoti care au distrus economia si au jefuit tara aducand-o in marasm moral!
  Acestia sunt politicienii care ne conduc? Cei care fug cat pot de justitie si cei care fac legi pentru POHTA ce-au poftit ?
  Ce valori morale au respectat si aparat politicienii ? Cum au promovat cei care ne conduc dezvoltarea virtutilor morale pentru fiecare cetatean? Academician profesor Florin Constantiniu – „Clasa politica postdecembrista este cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei”
  DACĂ NU ACUM, CÂND ? DACĂ NU NOI, CINE ? SUNTEM RATATII EUROPEI ?
  O CLASĂ POLITICĂ CORUPTĂ TREBUIE REFORMATĂ SI SCHIMBATĂ PRIN ORICE MIJLOACE !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*