Ultimele Știri

VIDEO: Prizonieri de război executaţi sumar de separatiştii ruşi

Unsprezece soldaţi ucraineni au fost luaţi prizonieri de trupele separatiste ale armatei ruse din estul Ucrainei. În filmarea apărută pe o reţea de socializare pot fi observaţi patru soldaţi ucraineni executaţi sumar în jurul unui zid de beton. 

În clipul video se pot observa şi ceilalţi soldaţi ucraineni aflaţi în jurul zidului de beton, dar nu sunt date exacte despre situaţia lor. Luptele din Ucraina continuă, iar armata rusă a reuşit să ocupe zeci de kilometri din teritoriul ucrainean. În cursul acestei zile se dau lupte grele în jurul localităţii Debaltsevo, armata ucraineană fiind practic înconjurată de separatişti.

a

Separatiştii din regiunea Lugansk au început să distrugă aproape în totalitate satele din regiunea frontului cu armata ucraineană. Occidentul anunţă noi sancţiuni şi presiuni asupra Rusiei, însă focul nu încetează în estul Ucrainei. 


Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on VIDEO: Prizonieri de război executaţi sumar de separatiştii ruşi

  1. Ucrinienii trebuie bbbbbbbsa se stepte la semenea animale c s su purtat rusii si cel de aldoilea razboi mondial.Ucrainieni s nu se lase prinsi ci s lupte pin cade in lupta ucigind cit mai multi rusi

  2. Razboaiele nu hotarasc cine are dreptate, ci doar cine ramane in viata.
    Autor: Bertrand Russell

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*