VIDEO. Primele imagini filmate după accidentul lui Dan Condrea. „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva”

accident dan condrea

Patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs în localitatea ilfoveană Corbeanca. Anchetatorii au reuşit să îl identifice pe Dan Condrea după actele găsite la faţa locului şi după declaraţia soţiei, care a recunoscut hainele în care era îmbrăcat. Poliţiştii au cerut realizarea unor teste ADN pentru a confirma sută la sută că persoana care şi-an pierdut viaţa este patronul Hexi Pharma. Ipotezele luate în calcul până în momentul de faţă sunt: defecţiune tehnică, sinucidere sau chiar o mână criminală, informează Digi24.

 

„Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva”, a declarat un martor la eveniment.

Ora 18 şi 58 de minute. Ambulanţa este sesizată prin 112 de producerea unui accident. Medicii spun că au ajuns în timp foarte scurt. Tot ce au putut a fost să constate decesul, conform Digi24.

„Un autoturism făcut bucăţi. În autoturismul respectiv se aflase un bărbat de 40 de ani, care, la sosirea echipajului, era în afara autoturismului, cu leziuni extrem de grave, decedat din momentul impactului”, spune Alis Grasu, purtător de cuvânt al Ambulanţei Ilfov

Poliţiştii au încercat să identifice victima. Au reuşit să găsească doar actele de identitate. Şi doi martori care susţin că şoferul se deplasa cu o viteză foarte mare.

Conform martorilor, autoturismul mergea cu o viteza de peste 100-120 de km/h, a părăsit partea carosabilă, la intrarea pe partea dreapta a direcției de mers, practic tot ce înseamna această urmă, până în momentul în care a acrosat acest copac, este făcută de autoturismul condus de Dan Condrea”, relatează Laurentiu Radulescu, reporter Digi24.

„Colegii mei nu au găsit la fața locului urme de frânare, deci luăm în calcul orice ipoteză”, spune Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Anchetatorii mai spun că cel mai probabil Dan Condrea nu folosea centura de siguranţă, pentru că a fost găsit lângă maşină. Urmează o serie de expertize tehnice care ar putea elimina sau întări ipoteza că accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni a autoturismului. De asemenea, cei doi martori sunt audiaţi de anchetatori pentru a reconstitui ultimele clipe înainte de producerea tragediei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *