Ultimele Știri

Video: Ponta se află în Caraibe, pe una dintre cele mai mari nave de croazieră din lume

Premierul Victor Ponta a fost văzut îmbarcându-se pe vasul companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida. Acesta este recunoscut ca fiind una dintre cele mai mari nave de creazieră din lume. La îmbarcare, premierul se afla alături de soția sa, Daciana Sârbu, și cei doi copii, potrivit unor surse citate de EurActiv.

Ponta călătorește cu Oasis of the Seas, într-o croazieră de o săptămână în Caraibe, potrivit EurActiv, această ambarcațiune fiin considerată una dintre cele mai mari ambarcaţiuni de croazieră, sau printre altele, un oraş plutitor.

(Sursă foto: Google)

Un oficial al companiei a precizat că ”preţul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 de dolari (două persoane), incluzând taxele”. ”Din păcate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care îi îmbarcăm pe vasele noastre, având în vedere acordurile de confidenţialitate pe care le avem cu companiile de croazieră”, a mai afirmat reprezentantul companiei, citat de EurActiv.

Oasis of the Seas oferă pasagerilor un circuit de golf, o promenadă cu magazine şi restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, şapte parcuri tematice pentru copii, două simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar şi mai multe săli de spectacol.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*