Ultimele Știri

Video: Ponta huiduit şi scos cu duba dintre protestatari la Baia Mare

Victor Ponta a fost huiduit şi scos cu duba dintre protestatari la Baia Mare. Câteva zeci de persoane l-au aşteptat pe Victor Ponta la Baia Mare şi au dorit să îi transmită faptul că nu îl doresc în funcţia de preşedinte al României.

La sosirea lui Victor Ponta, cetățeanul băimărean Traian Cătună a fost agresat și scos din zonă de agenții firmei de securitate Quick Security.  Traian Cătună i-a spus lui Victor Ponta să plece acasă în Oltenia: “Du-te acasă, în Oltenia! Ce cauți în Ardeal, oltene?”.

Un grup de patru agenți de securitate ai firmei private l-au imobilizat, unul dintre bodiguarzi i-a pus mâna pe gură ca să nu mai strige, iar întregul grup a părăsit zona. Imediat după ce au dat colțul către spatele clădirii Millenium, unul dintre agenți i-a dat un pumn în cap protestatarului, după care acesta a fost dus la duba Poliției Locale și predat autorităților.

Băimăreni au stat în frig ore bune  pentru a aștepta ieșirea lui Victor Ponta din sala Millenium, unde acesta a participat la o întâlnire cu liderii organizaţiilor judeţene din nordul ţării ai Partidului Social Democrat.  În momentul în care au observat că grupuri mari de oameni se agită prin Centrul Vechi, strategii PSD au decis evacuarea lui Victor Ponta cu o dubă. Grupurile de protestatari erau formate din simpli cetăţeni dar şi membri ai organizaţiilor de tineret ale PDL şi PNL. 

În jurul orei 18.25, la sfârșitul ședinței, Victor Ponta, a fost scos din clădire cu ajutorul forțelelor de ordine, formate din agenți SPP și ai Poliției Locale. Acesta s-a urcat în duba cu care veniseră câţiva lideri locali pentru a  scăpa de protestatarii care îl huiduiau. În faţa clădirii s-au prezentat şi mai mulţi membri ai PSD şi un grup de pensionari pentru al susţine pe candidatul social democrat. 

Protestatarii şi susţinătorii candidatului au creat un cor de scandări pro şi contra, însă nu au avut loc violenţe fizice.

Astfel, prezidenţiabilul Victor Ponta a avut parte de un eveniment nu tocmai plăcut, fiind scos cu duba şi protejat de forţele de ordine pentru a scăpa de scandările mulţimii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*