Ultimele Știri

VIDEO: Polițiștii recidivează și bruschează o bătrână

Abuzurile polițiștilor din România continuă. De la bătrâne bruscate pentru că vând florile din curte, se ajunge la rețineri pentru traversarea ilegală a străzii sau chiar întrebuințarea armei în procesul de legitimare. Acum două zile, doi agenți au agresat și încercat să confişte zarzavaturile pe care o bătrână le vindea într-o stație de tramvai din Capitală.

Poliția locală impune respectarea legislației prin violență. Un utilizator a făcut publică filmarea în care o bătrânică este trasă și târâtă de doi „oameni ai legii” care încearcă să o pedepsească pentru comercializarea cu evaziune fiscală a unor dovlecei și păstăi în centrul Capitalei.

Femeia a refuzat să meargă cu agenţii de poliţie, pentru a încheia un proces verbal pentru contravenţie, iar cei de la Poliţia Sectorului 3 au început să tragă de ea cu forţa, timp în care mai mulți martori ai incidentului au sărit în sprijinul femeii și au huiduit polițiștii.

Acesta este al șaselea caz din ultimele două săptămâni în care reprezentanții legii intervin forțat pentru a pedepsi o încălcare minoră sau abuzează de bucureșteni.

incident-politia-localaCitește și: VIDEO: Activist împușcat în cap de un polițist local în centrul Capitalei

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on VIDEO: Polițiștii recidivează și bruschează o bătrână

  1. care politie locala? // 29 decembrie 2016 at 14:06 // Răspunde

    MAI MULTE CU POLITISTII LOCALI 3 AICI:

    https://politialocala3.wordpress.com

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*