Ultimele Știri

VIDEO: ‘Politician giurgiuvean, caut iubită!’ Șeful PMP Giurgiu a încurcat conferințele cu matrimonialele

marius cracea

‘Politician giurgiuvean, caut iubită.’ Nu e glumă. Marius Crăcea, șeful organizației municipale a Partidului Mișcarea Populară Giurgiu, a anunțat într-o conferință de presă că se pregătește de campania electorală pentru primărie.

Dar nu oricum. Este conștient că fără o doamnă alături o să îi fie dificil. Ca să vă faceți o idee despre viitorul mire, domnul Crăcea este în zodia berbecului și îi plac cântărețele Shakira, Lora și Ruby. Are 1 metru 80, 38 de ani și nu deține proprietăți. Stă cu mama și cu tata.

„Anunțul meu pe scurt ar putea fi sintetizat astfel – politician giurgiuvean, caut iubită!”

Tânărul Marius Bogdan Crăcea a reușit să uimească audiența. Ușor emoționat a recunoscut că ar vrea să își găseasă nevastă. Lupta electorală este aprigă și fără o femeie puternică alături e mai greu să răzbați.

„Alegerile locale se apropie și chiar dacă nu sunt prima opțiune a partidului trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere, oamenii nu sunt făcuți să fie singuri iar femeia spune multe despre bărbatul ei.”

În 38 de ani de viață, Crăcea povestește că a făcut 25 de ani de școală. Inclusiv un curs de hipnoză. Nu și-a stabilit un standard de frumusețe dar are câteva pretenții.

„Iubita, viitoarea iubită, să lucreze. Ar fi ideal de a lucra în sistemul de justiție, judecătorie, parchet, dar această condiție ar putea deveni prea restrictivă. Așa că criteriile de bază sunt … două criterii: să fie atrăgătoare și inteligentă.”

Viitorul mire știe pe ce se bazează atunci când spune că e gata să facă marele pas în viața de familie.

„Am primit zilele trecute horoscopul pe 2016 și scrie că voi avea succes în carieră și mă voi căsători. Într-adevăr pot … pot … confruntarea politică ar putea să se complice având în vedere că ceilalți contracandidați sunt tați de fete.”

Liderul organizației municipale a PMP Giurgiu care are pe pagina de socializare fotografii cu politicieni cunoscuți precum Elena Udrea, Raluca Țurcan sau Mihai Răzvan Ungureanu a primit deja mai multe oferte. Una chiar la conferința de presă.

Jurnalista: Marius, da’ de mine îți place?
Marius Bogdan Cracea: Îmi place, dar ești căsătorită.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*