Ultimele Știri

Video: Plantaţie de canabis descoperită în judeţul Sibiu!

Trei străini, doi bărbaţi de origine germană şi o femeie de naţionalitate thailandeză, au fost prinşi cultivând canabis. Procurorii DIICOT şi poliţiştii din Sibiu au descins la locuinţele pe care aceştia le-au închiriat.

În urma percheziţiilor, Knabe Karl Bernhard (49 de ani), Schuster Georg Manfred (39 de ani) și Sasinutdha Sansithorn (51 de ani) au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Aceştia cultivau droguri ușoare în imobilele închiriate.

„În localitatea Apoldu de Sus a fost descoperită cantitatea de aproximativ 9-10 kilograme de plante uscate de cannabis, precum și componente ale instalaţiei de cultivare şi uscare, iar în localitatea Amnaş a fost găsită cantitatea de aproximativ 40 kilograme de muguri de cannabis precum şi două culturi indoor de plante verzi de cannabis aflate în diferite stadii de dezvoltare (208 plante în ghivece și alte trei plante de aprox. 1,70-1,80 metri în grădina unuia din imobile)”, transmite DIICOT.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*