Ultimele Știri

VIDEO: Piratul cu inimă de aur. Johnny Depp i-a vizitat pe copii bolnavi, costumat în căpitanul Jack Sparrow

Cunoscutul actor, Johnny Depp dovedește că are nu doar talent, ci și o inimă de aur. Starul de la Hollywood le-a făcut copiilor bolnavi o surpriză de neuitat. Acesta a apărut la Spitalul de Pediatrie Lady Cilento din Brisbane (Australia) costumat în celebrul personaj Jack Sparrow.

Johnny Depp se află în Australia, unde filmează cea de-a treia parte a seriei ”Pirații din Caraibe”. Cunoscutul actor și-a luat timp liber de la filmări și a zburat cu elicopterul la spitalul de copii din Brisbane. Surpriza a fost neașteptată mai ales că acesta a apărut îmbracat în personajul pe care el îl interpretează și care este foarte popular în rândul copiilor și anume căpitanul Jack Sparrow.

2

Jack Sparrow, cel mai cunoscut Pirat din Caraibe, i-a surprins pe tinerii pacienţi ai spitalului din Australia încă de la intrare. Când l-au văzut la lift, surprinşi, copiii bolnavi de cancer nici nu au ştiut ce să facă mai întâi. Bucuria a fost maximă pentru copii, unii au plâns de emoţie, alţii şi-au îmbrăţişat eroul şi s-au fotografiat cu el.


2

Alături de el a fost și actorul Stephen Graham, care-l interpretează pe piratul Scrum.

Actorul nu a făcut pentru prima dată acest gest, el a purtat costumul și în 2009 când a vizitat un spital din Londra.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*