Ultimele Știri

VIDEO: Pentru unii au fost ultimele clipe. Imagini dinaintea dezastrului din clubul Colectiv

colectiv

Apar imagini noi de vineri seară din clubul Colectiv, atunci când un incendiu a izbucnit de la artificii. O înregistrarea cu prima melodie cântată de trupa rock Goodbye to Gravity a apărut pe internet, relatează Digi24.ro.

Formația de heavy metal Goodbye to Gravity își lansa vineri seară noul album, „Mantras of War”, printr-un concert susținut la clubul Colectiv din strada Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4 al Capitalei.

O înregistrare cu prima piesă (The day we die-Ziua în care murim!) cântată de trupa rock Goodbye to Gravity (Adio gravitației!) de pe albumul Mantras of war (Mantre/Rugi de război!)

Trupa a fost fondată în 2011 de Andrei Găluț (voce) împreună cu Mihai Alexandru (chitară), Bogdan Enache (tobe), Vlad Țelea (chitară) și Alex Pascu (bass). Primul album al trupei, care poartă de altfel și numele formației, a fost lansat un an mai târziu.

Potrivit mesajului postat pe pagina de Facebook a trupei, intrarea la concert a fost liberă. Accesul publicului a fost permis începând cu ora 20:30.

Organizatorii anunțau că acest concert „beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului”. De asemenea, ei anunțau că „nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize”.

În club se aflau, conform primelor declarații ale vicepremierului Gabriel Oprea, între 300 și 500 de persoane.

Trei membri ai formației Goodbye to Gravity — Andrei Găluț (voce), Alex Pascu (bas) și Bogdan Enache (tobe) — se află internați în spitalele din București. În schimb, cei doi chitariști ai formației — Vlad Țelea și Mihai Alexandru — au murit.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*