Ultimele Știri

Video: Patru studenţi străini morţi într-un accident între două autobuze

Două autobuze, dintre unul un vehicul amfibie pentru turişti, au intrat în coliziune joi, pe Podul Aurra din Seattle, în statul Washington. Accidentul s-a soldat cu patru morţi şi numeroase persoane rănite grav, în mare parte studenţi, relatează BBC News în pagina electronică.

Un autobuz-amfibie pentru turişti „Ride the Ducks” a intrat lateral într-un autobuz pe pod, rezultând patru morți, studenți străini de la North Seattle College. Acest accident a fost descris de primarul oraşului Seattle Mayor Ed Murray ca fiind o „tragedie teribilă”.

Pe lână cele două autobuze care au intrat în coliziune, alte două vehicule mici au fost, de asemenea, implicate în accident, cele mai multe victime înregistrându-se la bordul autobuzului de linie.

„Astăzi (joi), comunitatea de la North Seattle College a aflat vestea devastatoare cu privire la moartea celor patru studenţi ai noştri într-un accident rutier pe Podul Aurora”, a anunţat şcoala într-un comunicat. „În plus, mai mulţi studenţi se află în continuare în stare gravă, iar alţi studenţi şi un angajat de la North au fost răniţi grav”, adaugă instituţia.

North Seattle College a anunțat că „oficiali guvernamentali lucrează la contactarea rudelor”, însă nu a preciza din ce zone sunt aceștia.

Un martor a declarat pentru un post de ştiri că vehiculul amfibie a semnalizat către stânga, după care s-a înclinat, iar roata din faţă-stânga s-a desprins. Autobuzul a lovit un vehicul, după care a intrat în coliziune cu celălalt autobuz, care circula în direcţia opusă, conform Mediafax.

Potrivit unor oficiali de la Departamentul Pompierilor, patruzeci şi patru de persoane au fost conduse la spital, inclusiv 12 rănite grav, potrivit unor oficiali de la Departamentul Pompierilor.

Vehicule „Ride the Ducks”, care pot circula pe stradă şi pluti pe apă, au fost implicate în multiple accidente soldate cu victime. Două persoane au murit după ce un astfel de autobuz-amfibie a intrat în coliziune cu o barjă la Philadelphia, în Pennsylvania, în 2010.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*