Ultimele Știri

VIDEO: Oră de germană cu ameninţări şi lovituri: ‘Pentru cele opt milioane, găsesc job oriunde’

elevi profesori

Conflicte între generații au fost mereu, însă lucrurile au degenerat la un liceu din Timiș, după ce profesoara de germană, nervoasă că elevii au alte preocupări decât ora de curs, a început să înjure, să amenințe, ba chiar să lovească elevii.

Profesoara şi-a ieşit din fire, după ce mai mulţi elevi au început să vorbească la telefonul mobil, în timpul orei. Deşi riscă să fie dată afară, pentru ca i-a agresat pe elevi, femeia nu-şi face probleme – spune că se poate angaja oriunde pentru acelaşi salariu pe care îl primeşte ca dascăl, conform Digi24.

„Eu dacă vreau îl lovesc și pe tine te lovesc! Și o să-ți arăt că mâine sunt la școală, că n-are ce să-mi facă. Ai înțeles?” Acesta este modul în care se comportă un profesor în fața elevilor care nu îl ascultă.

Cei patru elevi care stăteau în ultimele bănci s-au jucat cu telefonul mobil, lucru care a determinat-o pe profesoara de limba germană să-și iasă din fire.

„În fața mea tu nu-ți arăți talente. Ai înțeles? Îți mut fălcile și dinții din gură”, le-a spus profesoara elevilor.

Elevii au declarat că dascălul nu s-a oprit doar la amenințării și jigniri, aceasta l-a și lovit pe unul dintre ei, după ce astuia i-a sunat telefonul.

„A sunat un telefon. Ea a venit nervoasă să ia telefonul. L-a prins de gât, de față, l-a plesnit, i-a luat telefonul”, spune un elev.

Profesoara nu a negat incidentul, care s-a produs la începutul acestei săptămâni. Ea spune că a cedat nervos, pentru că respectivii elevi creează mereu probleme la oră.

„L-am lovit, nu știu dacă se cheamă lovit, l-am atins cu palma. Nu văd cum să procedez altfel cu acești elevi”, spune profesoara.

Conducerea şcolii a început o anchetă, mai informează Digi24.

„Comisia desemnată din cadrul școlii va lua măsurile în vigoare”, spune Diana Hojda, directorul Liceului Teoretic Periam, județ Timiș.

Acestea pot merge de la o simplă mustrare până la concedierea profesoarei. „Pentru cele opt milioane, găsesc job oriunde”, spune profesoara Antonela Petrică.

Trei dintre elevii implicaţi în incident s-au ales cu nota scăzută la purtare, acum câteva săptămâni, în urma unui referat făcut de aceeaşi profesoară de limba germană.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on VIDEO: Oră de germană cu ameninţări şi lovituri: ‘Pentru cele opt milioane, găsesc job oriunde’

  1. elevi h****capati!
    A procedat bine profesoara.

  2. Asa e,sunt pline scolile de tot felul de elevi handicapati si total needucabili, care nprmal n-ar trebui lasati la scoala.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*