Ultimele Știri

VIDEO: O aplicaţie pentru smartphone făcută de 3 români

CallerQ este o aplicaţie realizată de trei tineri clujeni pentru cei care lucrează în domeniul vânzarilor. Folosirea acestei aplicaţii îi va ajuta pe oamenii de vânzări indentifice oportunităţi.

Adrian Lupău, Sergiu Bologa şi Marius Şerban, creatorii aplicaţiei, au experienţă de ani de zile în software, tehnologii web şi aplicaţii mobile, iar primul dintre ei are în spate o carieră de 12 ani în vânzări.

„CallerQ ajută oamenii de vânzări să identifice oportunităţile care aduc vânzări concrete. Aplicaţia îl întreabă pe utilizator, după ce dă un telefon de vânzare, când ar fi bine ca acesta să revină cu un al doilea telefon şi ce a discutat cu respectivul client.”, spune Adrian Lupău.

Principala problemei pe care aceştia o întâmpină este faptul că agenţii de vânzări nu au smartphone-uri. Aceştia folosesc telefoanele pe care le primesc din partea firmei pentru care lucrează.

Investiţia în aplicaţie se ridică la aproximativ 30.000 de euro, însă pentru o lansare globală a aplicaţiei e nevoie multu mai mulţi bani.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*