Ultimele Știri

VIDEO: Nuntă în clanul Cârpaci la Timișoara. ‘Ministru’ de Finanțe’ își însoară nepotul cu o fată din clanul Ionelaș

nunta tigani carpaci

Marco şi Iasmina, nepoata celebrului Grado Cârpaci, zis ministrul de finanţe, şi-au unit destinele. Toate rudele din toate colţurile lumii au fost invitate la nuntă. Iar pentru a face senzație, căci pînă la urmă asta este tot ceea ce contează, invitații au venit cu mașini de lux, rochii orbitoare, bijuterii mari și cât mai mari, costume scumpe și… mulți bani aruncați la lăutari.

Deși mireasa este în mod obișnuit atracția unei nunți, de data aceasta mirele a eclipsat-o. A ales o ţinută care semăna cu uniforma regelui Franz Joseph al Austriei care a costat mii de euro.

Fata, încă minoră, a îmbrăcat o rochie de zece mii de euro, împodobită cu pietre swarovski, cam grea după cum a recunoscut şi ea.

Startul petrecerii s-a dat miercuri după-amiază în curtea unei case imense de pe stradă Eminescu, în plin centrul Timișoarei. Invitați de seama au sosit de peste mări și țări să îi sărbătorească pe tinerii însurăței, Marco și Iasmina.

Întorși din Franța, Italia sau Spania ori chiar din America, ‘baștanii’ s-au dat jos de la volanele limuzinelor de lux și au mers să ducă darurile. Cum strada era destul de strâmtă și multe autoturisme se aflau parcate pe o parte și pe alta, romii nu le-au putut așeza chiar pe toate la vedere, în fața vilei.

În jurul orei 15.00 circulația pe strada Eminescu din Timișoara a fost blocată de mașinile de lux din care coborau nuntașii de la petrecerea clanurilor Cârpaci și Ionelas. Polițistii i-au amenințat pe romi că îi amendează dacă nu-și mută autoturismele. Apoi au trecut la sancțiuni. Oamenii legii au lipit autocolante pe parbrizele unora dintre bolizii lăsatț pe spațiul verde și pe trotuare. La scurt timp, alaiul de nuntași a părăsit centrul Timișoarei și s-a îndreptat spre vila miresei, pe bulevardul Mihai Viteazu. Polițistii au supravegheat coloana și nu s-a produs niciun incident.

nunta tigani carpaci

Şi cum o nuntă care se respectă nu se poate fără manelişti, socrii au invitat cei mai în vogă lăutari.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*