VIDEO: Noi imagini cu maşina lui Dan Condrea, la ieşirea din Crevedia

  • Adelina Mitrache
  • 31 mai 2016
  • Social
dan condrea

Imagini noi în cazul morţii lui Dan Condrea ar plasa autoturismul condus de patronul Hexi Pharma la intrare în localitatea Buftea cu doar 30 de minute înainte de producerea accidentului. O cameră de supraveghere instalată pe acest traseu, la ieșirea din Crevedia, surprinde un autoturism identic cu cel al lui Condrea. Aceeaşi culoare și acelaşi model, conform Digi24.

Ora 18 si 16 minute. Ieşirea din Crevedia spre Buftea. Camerele de supraveghere din zonă înregistrează o maşină similară celei conduse de Dan Condrea în ziua accidentului.

„Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată destul de clar sensul de mers al maşinii. Este vorba despre direcţia Ploieşti spre Buftea”, conform corespondentului Digi24.

Autoturismul surprins de camere are aceeaşi culoare şi acelaşi model cu cel condus de patronul Hexi Pharma. Distanţa de la care maşina este filmată nu permite însă identificarea numărului de înmatriculare.

Maşina iese din Crevedia şi intră în Buftea cu nici 30 de minute înainte de primul apel dat la 112. Este chiar timpul de care ar fi avut nevoie Dan Condrea pentru a parcurge distanţa până la locul accidentului.

„O primă rută, de altfel şi cea mai directă, din localitatea Buftea până în zona Corbeanca-Tamaş, unde a avut loc accidentul, se desprinde chiar din mijlocul localităţii, de aici şi până în zona Tamş mai sunt aproximativ 5-6 kilometri”, transmite corespondentul Digi24.

Traseul ar exclude complet varianta conform căreia Dan Condrea s-a îndreptat dinspre Mogoşoaia spre Buftea. Patronul Hexi Pharma s-a întors din Ploieşti pe ruta alternativă, DN1A, şi nu pe cea cea clasică, DN1. Ar putea fi şi explicaţia pentru care maşina lui Dan Condrea nu apare pe camerele de supraveghere din Corbeanca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *