Ultimele Știri

Video: Ne-am bătut degeaba?

În data de 16 octombrie 2013, în comuna Pungești au avut loc primele incidente între săteni și jandarmii trimiși de Guvern pentru a putea fi amplasată prima sondă pentru explorarea și exploatarea gazelor de șist în perimetrul Chevron. 

Localnicii s-au opus vehement proiectului de explorare și exploatare a gazelor de șist, care urma să aibă loc în comuna lor. La un an de la evenimentele de tristă amintire, premierul României Victor Ponta spune că nu avem gaze de șist, așa, cum s-ar fi sperat, iar proiectul va fi amânat pentru moment.

Citește și: Victor Ponta: Se pare că nu avem gaze de şist

Zîna Domintean, cunoscut activist de mediu și membru al Mișcării de Rezistență de la Pungești a postat pe pagina sa de Facebook  un mesaj către Victor Ponta și Klaus Iohannis pe care îi consideră vinovați de evenimentele de la Pungești. Victor Ponta este întrebat dacă sătenii și activiștii de mediu au fost bătuți degeaba de  jandarmii trimiși să impună democrația cu bastoanele, pumnii și bocanci, iar pe Klaus Iohanis îl acuză de  indiferență.

„La un an de la evenimentele din Pungești și în plină campanie electorală, Victor Ponta susține că în România nu avem gaze de șist, că „ne-am bătut degeaba”! Ponta – rectificare – NE-AI BĂTUT DEGEABA! 16 octombrie 2016 – 5 răniți în rândul civililor, 2 decembrie 2013 – alți 3 ajung în spital, 7 acuză lovituri la cap, 13 reținuți, 7 decembrie 2013 – alți 4 răniți, 19 persoane reținute, 3 dosare penale cu 27 de învinuiți în rândul sătenilor și militanților, amenzi în quantum de aproximativ 20.000 lei, case cu pereți crăpați, mașini și căruțe distruse .. și asta e tot? „ne-am bătut degeaba?”

Ăsta e omul care vrea să fie Președintele românilor? tuturor românilor?? Ți-ai trimis dulăii asupra unor bătrâni pentru a apăra interesele unei companii străine și acum ne ceri votul?? HAI SICTIR! Și nu care cumva să spuneți că sunt cu Ioahannis – NICI Iohannis nu va primi votul meu – și el e la fel de vinovat – pentru că a stat și s-a uitat – în timp ce românii erau bătuți de alți români, nici Iohannis n-a făcut NIMIC!

Aș da în schimb oricând votul meu cu mare drag și încredere camarazilor mei, acelor persoane care s-au bătut alături de mine, eroilor de azi ai României, cei pe care te poți baza, cei care, deși nu te cunosc – se iau la trântă cu jandarmii ca să te scoata din mâinile lor! Mulțumesc din inima mea mare de ROMÂN – Marcel Vasilache si Orlando Balaș și tuturor românilor care s-au implicat în această luptă împotriva unui guvern trădator apărat de oameni echipați ca pentru război și a unei companii străine, al carei capital depășește de departe bugetul României!”

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Video: Ne-am bătut degeaba?

  1. Vă înşelați, însă e explicabil. Maşinăria dezinformării a funcționat. Acest plan de exploatare viza întreg Ardealul, inclusiv distrugerea Băilor Felix. I-am penalizat eficient la vot. Şi nu l-aş crede pe Ponta că a renunțat. Aşa a spus şi de RMCG însă exploatarea continuă. E campanie mârşavă, PSD îşi joacă ultima carte.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*