Ultimele Știri

VIDEO: Musulmanii din Marea Britanie atacă localnicii

musulmani

Paul Golding și Jayda Fransen, doi lideri din Marea Britanie vizitează regiunea Luton, unde se confruntă cu violențe și abuzuri din partea musulmanilor.

‘Conducem printr-o zonă plină cu musulmani, Luton. Am fost atacați de câțiva dintre ei după ce m-au recunoscut.(…) Această arie este complet colonizată cu musulmani. Conducând prin această zonă, au venit și ne-au spus să oprim mașina.(…) Continuăm să ne plimbăm prin această arie, înconjurați de ei, este orașul nostru și le-am spus asta.

Nu ne vom lăsa intimidați de extremiști. Vom filma ceea ce se întâmplă aici, în regiunea Luton, care odată era un cartier al clasei muncitoare din Marea Britanie.(…) Acum este Bagladesh și Arabia Saudită.(…) Este din ce în ce mai rău. Când se vor opri toate aceste lucruri? Când își vor da seama oamenii că aceasta este țara lor, că este suficient și că nu mai vrem ca imigranții să vină la noi în țară.(…)’

O discuție între cei doi lideri și doi musulmani sună cam așa: ‘Noi conducem țara!’, spun cei doi. ‘Dar aceasta este Anglia. Nu vreau să te rușinez în fața comunițății tale…’ Imediat după acest schimb de replici, musulmanul care se afla la volanul mașinii coboară, nu înainte de a arunca cu un obiect în autovehiculul celor doi britanici.

Lucurile nu se opresc aici, după ce au fost urmăriți în trafic, musulmanul mai coboară o dată cu intenția de a-i intimida.

Liderii Marii Britanii spun că grupul de extremă dreapta este la un pas de colaps după ce polițiștii au solicitat un ordin împotriva lor.

Paul Golding și Jayda Fransen au apărut în fața Înaltei Curții, unde au argumentat împotriva unui ordin care le-ar împiedica intrarea în Luton, ‘și care înconjoară zona’ timp de un an.

Audierea a venit cu o zi înainte ca în Marea Britanie să să se anunțe organizarea unui protest. Poliția a solicitat un ordin de interzicere a lui Paul Goldin și Jaydei Frasen, în Luton, înainte ca grupul de extremă dreapta să plănuiască o demostrație în forță prin oraș.

Inclusă în cerere este și o clauză care le interzice lui Golding și Fransen să publice sau să distribuie materiale „de natură să stârnească ură religioasă și / sau rasiale” și să se comporte într-un mod care ar putea provoca ‘hărțuire, alarmă sau primejdie’.

Cei doi ar fi, de asemenea, împiedicați să intre în orice moschee sau centru islamic fără o permisiunea scrisă.

Înalta Curte Bedfordshire a respins ordinul dat de poliție, conform căruia cei doi nu ar avea voie să intre în zona Luton, din Marea Britanie.

Hotărârea a fost luată pe 27 iunie, în cadrul unei audieri, în fața Înaltei Curții, a grupului de extremă dreapta.

Cu toate acestea, un ordin interimar a fost pronunțat. Prin acesta le era interzisă folosirea bannerelor cu mesajul: ‘Gata cu moscheele!’, în cadrul protestului. Și nu este singura interdicție care le-a fost pusă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*