Ultimele Știri

VIDEO: Momentul trăit de o mamă care a acceptat să doneze inima fiul ei unei fetițe. Întâlnirea celor două, filmată de medici

Heather Clark și-a pierdut băiețelul de numai 7 luni în urma cu câțiva ani. Femeia a decis atunci sp îi doneze organele, iar trei ani mai tarziu a avut parte de un moment extrem de emoționant.

Băiețelul femeii a murit din cauza iubitului bonei care avea grija de el. Copilul a fost lovit de individ și, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva. Heather a decis să îi doneze organele, iar inima a ajuns la o fetiță de câteva luni, care se născuse cu grave probleme cardiace.

După mai bine de 3 ani de la transplant, mama fetiței și-a dorit să o cunoască pe femeia care i-a salvat viața fiicei sale. Medicii care s-au ocupat de transplant au făcut posibilă întâlnirea.

„Jordan a primit inima lui Lukas când avea doar 18 luni. Ieri, mama băiețelului a trăit un moment unic: a putut să audă inima fiului ei bătând în pieptul fetiței”, a declarat unul dintre medcii de la spitalul din Arizona.

Heather nu a putut să își stăpânească emoția și a început să plângă în clipa în care a ascultat cu stetoscopul bătăile.

„Este incredibil. Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt”, a spus mama lui Lukas.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*