Ultimele Știri

VIDEO: Momentul în care cel mai mare avion de pasageri din lume trece pe sub un elicopter. Imaginile surprinse de pilot

avion

Imagini spectaculoase au fost surprinse de pilotul unui elicopter, care a filmat momentul în care un avion al companiei Emirates A380 zboara pe sub el, la o distanță foarte mică.

Avionul de pasageri a efectuat mai multe cascadorii în aer, pentru o campanie de promovare din Emiratele Arabe Unite, scrie Mashable.com.

Clipul de mai jos a fost publicat pe Facebook de Dayv Franco, un pilot brazilian în vârstă de 28 de ani.

 

Impressionante!! É tudo que tenho a dizer! ? ?? Amazing! It’s all I got to say!

Posted by Vida de Piloto on 18 Octombrie 2015

„Nu contează cât de mari sunt două aeronave care zboară la distanță mică una de cealaltă. Dacă totul este plănuit din timp și piloții mențin distanța potrivită, nu ar trebui să fie nicio problemă. Pentru asemenea imagini dramatice, trebuie să te apropii cât mai mult. Mi-aș face griji doar dacă elicopterul ar fi la mai puțin de 45 de metri deasupra avionului. Dacă ai calcula ceva greșit, la distanța asta timpul de reacție ar fi foarte scurt”, spune Todd Curtis, de la Airsafe.com.

Organizația Internațională a Aviației Civile cere ca avioanele A380 să zboare la cel puțin 300 de metri pe verticală față de alte aeronave.

Compania Emirates a achiziționat 65 de avioane A380, cel mai mare tip de aeronave de pasageri disponibile pe piață, cu o capacitate de 853 de persoane la bord.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*