Ultimele Știri

VIDEO: Momente de groază pentru un celebru model! DEZBRĂCATĂ şi DESFIGURATĂ cu cioburi, în plină stradă

Un cuplu a trecut prin momente de groază, după ce, modelul Joselyne Silva a fost atacată în plină stradă de un grup extrem de violent de femei.

Joselyne Silva

Soţul ei a asistat neputincios la momentul în care modelul a fost desfigurată, în urma unui presupus atac.

Modelul a fost deposedat de bunuri, înţepată cu sticle sparte, bătută şi dezbrăcată în plină stradă, în timp ce soţul ei era reţinut de un grup de bărbaţi, care nu l-au lăsat să intervină.

Poliţia a declarat că, cei doi au ajuns întâmplător în disputa bandei extrem de violente, în timp ce aceştia se aflau în centrul oraşului Santiago de Guayaquil, din Ecuador.

Incidentul a fost filmat de un trecător cu telefonul mobil.

Kevin și Joselyne Silva au ieșit la cină și dans, în momentul în care au fost vizaţi de banda violentă, cerându-li-se să părăsească localul.

Potrivit rapoartelor, aceştia au fost urmăriţi de grupul violent, veniţi la o aniversare, iar toată nebunia a început din momentul în care au vrut aceeaşi maşină de taxi.

Kevin a fost imobilizat, în timp ce Joselyne a fost supusă unui atac brutal.

Acesta a povestit clipele de groază prin care au trecut: „Spuneau: Prinde-i! Prinde-i! Soţia mea care a încercat să fugă s-a împiedicat şi a căzut. Am încercat să o apăr, însă grupul de bărbaţi care le însoţea pe femei m-au oprit şi mi-au spus că nu este treaba mea.”

„Un bărbat tot ameninţa că îi va rupe capul soţiei mele.”

Video-ul arată cum un grup de femei agresează, în mod repetat, o altă femeie, iar la un moment dat, o sticlă este aruncată către model.

Kevin a spus că aceasta „nu avut nicio şansă împotriva celor 20 de persoane care au atacat-o. Au lăsat-o cu tăieturi pe umeri, faţă, stomac şi picioare şi a fost nevoie de mai mult de 100 de copci.”

Chirurgii încearcă să îi salveze faţa modelului, însă, cariera ei este pusă sub semnul întrebării.

Poliţia a confirmat că investighează atacul, dar spune că motivul rămâne încă un mister.

Vezi aici interviul cu modelul după ce a fost externată din spital. Aceasta povestește clipele de groază prin care a trecut. Ea a re un copil de 4 ani pe care îl întreținea din banii pe care îi câștiga din modeling.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*