Ultimele Știri

VIDEO: Masa care îți încarcă telefonul sau cada care se pliază. Ultimele tendințe în materie de tehnologie pentru design interior

targ de mobila koln

Noile tendințe în materie de design interior le găsim la târgul de la Koln. De la mese care îți încarcă telefonul, până la o cadă care se pliază, toate au atras atenția vizitatorilor.

Totul se bazează pe obiecte de dimensiuni cât mai mici, care să ocupe cât mai puțin spațiu. Cum apartamentele nou construite sunt din ce în ce mai mici, iar oamenii vor să aibă tot ce este necesar în casă, creatorii de mobilă au găsit imediat soluții. Cel mai bun exemplu este o saună care nu pare mai lată decât un șifonier, însă doar cu atingerea unui buton se triplează, până ajunge la dimensiunile unei saune normale. Prețul ei nu depășește 15 mii de euro.

Printre vedetele târgului de mobilă se numără o cadă pliabilă. Dacă în baie nu mai aveți loc și de o cabină de dus sau de o cadă convențională, tinerii inventatori s-au gândit să creeze ceva inedit.

Specialiștii în decorațiuni interioare prezenți la târg nu au uitat nici de legătura strânsă dintre aplicațiile de pe telefon și mobila din casă.

În plus, au creat și o masă pe care poți să-ți încarci automat telefonul. Târgul de la Koln este deschis până pe 24 ianuarie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*