Ultimele Știri

Video: Marș de protest antiguvernamental – Universitate – Guvern – MAE

Marșul de protest antiguvernamental a pornit din Piața Universității în direcția Piața Romană – Guvern  și a avut ca punct final Ministerul Afacerilor Externe. Evenimentul anunțat pe rețelele de socializare a scos peste o mie de bucureșteni în stradă. Oamenii s-au adunat inițial în Piața Universității, apoi o parte din grupul de oameni a plecat către sediul MAE.

Protestatarii i-au cerut demisia premierului Ponta și ministrului de Externe, Titus Corlățean. La acest eveniment au participat membri ai Comunității Uniți Salvăm, simpli cetățeni, susținători ai Monicăi Macovei, dar și membri ai partidelor PNL și PDL.

IMG_8401

Scandările oamenilor s-au îndreptat împotriva lui Victor Ponta și nu numai:

”Ponta nu uita, România nu-i a ta!”, ”Jos Ponta, jos, ești un mincinos”, ”Alegeri libere” , ”Jos comuniștii”, ”Vrem să votăm”, ”DNA curăță corupția”, ”Fiți eroi în turul doi”, ”În turul doi vrem secții noi” ”Opriți corupția, vine revoluția!”, ”Vă rugăm să ne scuzați nu producem cât furați”

Marșul a avut ca punct final Ministerul Afacerilor Externe unde oamenii i-au cerut demisia lui Titus Corlățean și noi secții de votare pentru diaspora. 

IMG_8389

IMG_8405

IMG_8435

IMG_8459

IMG_8502

IMG_8542

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*