Ultimele Știri

Video: Manifestații și contramanifestații la Brașov! Incidente cu Jandarmeria

Circa 200 de persoane au manifestat astăzi la Brașov împotriva lui Victor Ponta și în solidaritate cu românii din diaspora. Grupul de manifestanți s-a poziționat în fața prefecturii, unde au scandat lozinci antiguvernamentale și au cerut dreptul la un vot corect și alegeri libere.  

La scurt timp și-a  făcut apariția și un grup de manifestanți ai Partidului Social Democrat, fapt ce a declanșat nemulțumirea protestatarilor pro vot. 

La manifestația anti Ponta au participat și doi activiști de mediu, Erwin Albu și Hetti Benedek.  În momentul în care cele două tabere s-au întâlnit, jandarmii au montat garduri în jurul manifestanților anti Ponta. Erwin Albu a încercat să traverseze strada către grupul de manifestanți PSD, și a fost reținut de jandarmi și dus la secția de poliție . Oamenii s-au îmbrâncit cu jandarmii, moment în care Hetti Benedek a fost lovită și aproape a leșinat în stradă.

După momentele tensionate mai multe persoane au fost duse la secția de poliție printre care și activista Hetti Benedek, aceasta a dorit să îi însoțească pe cei reținuți.

”Abia scriu. Tremur. M-au tras jandarmii, m-au pus jos și au dat cu picioarele în mine. Mă doare splina și cred că am entorsă la umăr. Voi face plângeri, în special pentru că pesediștii, defilând ilegal, se plimbau nestingheriți! Mâine la prima oră, plângeri la poliție. Am zeci de martori! Javre ordinare, apărați comuniștii! Eu voi face tabără în stradă! Au lovit bătrâni și copii fără milă! Plâng de nervi.”, scrie Hetti pe pagina sa de Facebook.

Manifestația continuă la Brașov până la ora 20.00.

dsc-0061

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*