Ultimele Știri

VIDEO: Magia festivalului de la Veneția

Magia festivalului de la Veneția ne surprinde de la an la an. Sâmbătă seara Veneția a dat startul petrecerii care va dura aproape trei săptămâni și va atrage zeci de mii de turiști din toată lumea. 

Cu feţele acoperite cu măşti colorate şi îmbrăcaţi în costume care aduc aminte de Evul Mediu, mii de turişti care nu par deranjaţi de faptul că celebra Piaţă San Marco este din nou inundată, au defilat pe străzi.

Creaturi fantastice și corăbii de toate tipurile au plutit  pe căile navigabile din Veneția pentru a marca deschiderea carnavalului anual. Spectacolul are o tradiție a eleganței și frumuseții, care se trage din epoca medievală.

Spectacolul a fost organizat  de așa natură încât să reflecte tema carnavalului din acest an, sub titlul de „Cea mai Delicioasă Sărbătoare din lume”. Mii de turiști s-au adunat de-a lungul malurilor și podurilor de pe canalele venețiene pentru a privi spectacolul grandios. 

Carnavalul din Veneţia se desfăşoară până pe 17 februarie, când are loc cea mai mare petrecere, cu ocazia Martedi Grasso, sau Marţea Grasă, sărbătoare care marchează intrarea în postul Paştelui.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*