Ultimele Știri

VIDEO: Macedonenii îi bat pe imigranți cu bastoanele de cauciuc, la graniță

Autoritățile de la granița Macedoniei au folosit bastoane de cauciuc pentru a-i împiedica pe imigranți să le traverseze țara în drumul lor spre Europa de Nord.

Inregistrarile televiziunilor ii arata pe granicerii macedoneni bătând cu bastoanele oamenii, la graniță, în timpul unei ploi torențiale, transmite Sky News.

Cel puțin 7.000 de persoane au traversat câmpurile noroioase în drumul dintre Grecia spre Macedonia. De această dată, grupul care încearcă să treacă de granița Macedoniei este mai mare decât oricând, așa că granicerii macedoneni au apelat la bastoane de cauciuc pentru a îi lovi pe imigranți, în încercarea de a-i împiedica să treacă granița.

Scenele de violență și-au făcut apariția de fiecare dată când imigranții au încercat să forțeze trecerea unei granițe. Cel mai recent incident este cel de marti, când poliția ungară a folosit gaze lacrimogene împotriva unui grup de imigranți care a refuzat să meargă la un punct de înregistrare după intrarea în Ungaria, iar două persoane au fost reținute în apropiere de Roszke, în sudul Ungariei.

i

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*