Ultimele Știri

VIDEO: ‘M-au violat cu mâinile’. Ce înseamnă Taharrush, jocul sinistru pe care migranții l-au adus în Europa

viol

Atacurile sexuale în lanț, comise în Germania, în mare parte de migranți de origine arabă și nord africană, au legătură cu un joc sinistru al hărțuirii și violului, denumit „Taharrush gamea”, relatează BBC.

Raportul poliției germane, publicat luni, despre incidentele de la Koln unde au fost făcute peste 500 de plângeri, majoritatea de natură sexuală, vorbește despre o practică destul de cunoscută în lumea arabă și care se numește Taharrush Gamea, un fel de hărțuire sexuală în grup.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/FOTO: A bătut 4 ‘arabi beți’ care încercau să violeze femei la Koln. Poliția l-a ARESTAT pentru că le-a apărat

Polițiștii germani au comparat incidentele de la Koln și Hamburg, din noaptea de Anul Nou, cu incidente similare petrecute în Piața Tahrir din Cairo, în timpul revoluției din Egipt.

CITEȘTE ȘI: Nemții încep să se răzbune! Imigranți ATACAȚI la Koln

Jocul a luat amploare din 2011 ajungând un adevărat fenomen în lumea arabă. Specialiștii l-au descris drept o hărțuire colectivă. Practic două tabere de bărbați se formează atunci când este localizată o femeie sau un grup de femei neînsoțite de bărbați. O tabără este cea a atacatorilor iar cealaltă este cea a „falșilor” apărători. Femeile sunt înconjurate, agresate verbal și fizic, pipăite și chiar violate. De multe ori, în stare de șoc, victimele nu au nicio reacție și sunt si jefuite.

Printr-o experiență asemănătoare a trecut și corespondenta CBS Lara Logan în timpul protestelor de la Cairo, de la începutul lui 2011. Jurnalista a fost atunci violată și a reușit să scape cu viață, ajutată de alte femei musulmane.

CITEȘTE ȘI: Primarul din Koln le consideră vinovate pe femei, pentru seria de abuzuri sexuale comise de imigranți în noaptea de Anul Nou

„Pentru o perioadă foarte lungă, ei m-au violat cu mâinile”, a declarat  ulterior jurnalista, care a estimat că agresiunea a durat aproximativ 40 de minute și a fost comisă de un grup format din 200-300 de bărbați. Colegii egipteni care însoțeau echipa de filmare au auzit bărbați vorbind despre dorința lor de a o dezbrăca. Ea a fost apoi separată brusc de colegii săi și de garda sa de corp, de un grup de bărbați care i-au rupt hainele și au început să o atingă și să o lovească.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant în Germania! Cum și-a omorât un bărbat sirian sora însărcinată

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*