Ultimele Știri

Video: Lupte grele au avut loc noaptea trecută în orașul Donetsk

În noaptea de șase august în orașul Donetsk au avut loc lupte grele între forțele guvernamentale și militanții pro-ruși.

Ostilitățile au avut loc pe teritoriul districtelor Petru și Kirov din orașul Donetsk. Ca urmare a bombardamentelor realizate de forțele aeriene ucrainene mai multe case și zone de infrastructură au fost deteriorate, relatează ziarul local 62.ua. În timpul zilei de 5 august luptele din orașul Donetsk au provocat moartea mai multor civili. Aceștia au fost surprinși de bombardamente în timp ce se aflau în propriile locuințe. Orașul Lugansk se află în pragul unei catastrofe umanitare fiind deconectat de la sursele de apa și curent.

Dmitri Timciuk, şeful Centrului ucrainean de cercetări militar-politice şi reprezentant al grupului „Info Resist” susține că transferul de grupări teroriste și arme continuă în zonele Șahtersk, Reovenki și Torez. De pe teritoriul Rusiei din artilerie au fost trase focuri către forțele antiteroriste din raionul Deakov. Aceleași forțe au fost atacate și de teroriștii din Rovenik.

22

donetsk2

donetsk

donetsk1

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*