Ultimele Știri

VIDEO: Lupta USR pentru strângerea celor 200.000 de semnături în stradă

nicusor dan

Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, că partidul se apropie de 5000 de semnături strânse pe zi şi a menţionat că 10.000 este numărul care le-ar asigura cele 200.000 de semnături necesare participării la alegerile parlamentare, până în data limită, 27 octombrie.

Strângerea de semnături este o încercare serioasă pentru orice partid politic din țara noastră. Cei care stau la corturi și prin parcuri pentru a strânge semnături au de înfruntat discursul agresiv al românului indignat de clasa politică și de multe ori primesc un refuz categoric când cer o semnătură. Oamenii nu vor să semneze, mai ales când li se cere codul numeric personal.

O altă problemă gravă din țara noastră o reprezintă mafia semnăturilor. Organele de anchetă  din România încă nu au abordat acest subiect, fapt ce vine în sprijinul partidelor mari, care folosesc anumite baze de date pentru ași completa listele. La alegerile pentru funcția de președinte al României s-a înregistrat un număr de semnatari impresionant, circa 7,8 milioane.

Lupta USR pentru strângerea celor 200.000 de semnături în stradă, nu poate fi decât lăudabilă și un prim exemplu pentru schimbarea clasei politice actuale.

„Am ajuns sâmbătă seara la 45.000 de semnături, un progres mare față de 20.000 pe care le aveam după două săptămâni. Mai avem 3 săptămâni. Trebuie să strângem 200.000 de semnături.

Știu că mulți dintre voi aveți acasă foi cu semnături, Vă rog să ni le trimiteți ca să putem să facem o centralizare la zi. Trebuie să strângem 200.000 de semnături, avem nevoie de ajutorul vostru ca să le strângem, ca să putem să candidăm la alegerile parlamentare, ca să putem să schimbăm modul în care se face politică în România.

Formularul pentru semnături și instrucțiunile de completare, aici:https://semneaza.usr.ro/”, a anunțat Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*