Ultimele Știri

VIDEO LIVE: Republica Moldova, o ţară pierdută! Toţi tâlharii vor să o subjuge

pro rusi

Partidul Socialiştilor, Partidul Patria şi Platforma DA cer alegeri anticipate în Republica Moldova, în luna aprilie, şi demisia preşedintelui Timofti, a preşedintelui Parlamentului Adrian Candu şi, a premierului Pavel Filip. 

Mitingul pro-ruşilor şi al Platformei DA vine după o săptămână maraton, în care au avut loc serii de proteste în Capitala Republicii Moldova. Deşi protestul este oarecum îndreptăţit împotriva oligarhului Plahotniuc, ţara nu poate fi lăsată pe mâna forţelor Moscovei. Potrivit sondajelor, socialiştii lui Igor Dodon şi patrioţii lui Renato Usatîi ar obţine un număr suficient de deputaţi pentru a crea o majoritate, în cazul unor alegeri anticipate. 

Din păcate la Chişinău nu mai există forţe democratice cu care se pot discuta planuri de viitor. Marii proeuropeni de la Chişinău nu sunt altceva decât nişte tâlhari. Mulţi dintre ei au mai îmbrăcat şi haine unioniste precum Mihai Ghimpu. Toţi şi-au dorit decât să subjuge şi să jefuiască Republica Moldova.

Filat, Plahotniuc, Voronin, Ghimpu, Dodon şi Usatîi sunt o gaşcă de borfaşi care au pus stăpânire pe această ţară. Pas cu pas ei au golit băncile Republicii Moldova prin atacuri raider şi tot felul de escrocherii. Nici unul nu este străin de miliardul furat. Toţi au participat!… chiar şi prin tăcere. Ei au sărăcit o ţară întreagă şi au îndobitocit-o. Altfel, cum ne putem explica adularea unui infractor ca Renato Usatîi?

Platforma DA se arată ca un salvator al Republicii Moldova, însă nu este altceva decât o gaşcă de borfaşi finanţată de la Frankfurt cu ajutorul baronilor izgoniţi de Plahotniuc, în speţă fraţii Ţopa. Această platformă a reuşit să distrugă ultima fărâmă de speranţă în Republica Moldova. Fraţii Ţopa sunt doi infractori condamnaţi de justiţia din Republica Moldova, care se ascund în Germania. Ei finanţează televiziunea Jurnal TV şi alte publicaţii conduse de anumiţi lideri ai platformei. 

Jurnal TV nu este altceva decât o televiziune de babuini care se luptă cu alţi babuini, în speţă Publika TV patronată de Plahotniuc. Maia Sandu rămâne doar o speranţă rătăcită. Această doamnă nu poate intra într-o cuşcă cu lei turbaţi. România stă nepăsătoare şi priveşte peste gard datorită unei clase politice şi a unui preşedinte supus ordinelor de la Înalta Poartă. Istoria tinde să se repete, iar cei care nu vor să înţeleagă ar trebui să privească în ansamblu. 

Preşedinţia României refuză de mai bine de şase luni să aibă o discuţie cu unioniştii şi platformele care luptă pentru Unirea Republicii Moldova cu România. În speţă, tovarăşu Mihalache se face că plouă când aude de unionişti şi doleanţele lor. 

Asta e, din păcate vom avea un singur câştigător, Vladimir Putin!

Să urmărim circul!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*