Ultimele Știri

VIDEO: Klaus Iohannis, huiduit în Piața Universității! Circa 1.000 de oameni sunt în stradă

Klaus iohannis Foto: Ana Poenariu

Circa 1.000 de oameni au venit în Piața Universității, în a șasea zi consecutivă de proteste antiguvernamentale. Președintele României Klaus Iohannis a ales să meargă în această seară în piață pentru a discuta cu oamenii.

Din păcate nu prea a mai avut cu cine discuta, piața este aproape goală, iar oamenii serioși au încetat să mai vină la proteste.   Unii oameni l-au apostrofat și huiduit pe președinte, alții i-au transmis păsurile și doleanțele. Presa a recunoscut că a fost anunțată cu 30 de minute înainte de a ajunge președintele în Piața Universității.

Oamenii care vin frecvent în piață au evitat să se apropie de președinte, oricum era foarte greu să te apropii din cauza sepepiștilor și a aplaudacilor de partid.

„Show-ul de PR continuă. Înconjurat de SPP și de o garnitură de partid Iohannis s-a plimbat prin Piață. Toți cei care au ieșit în aceste zile extraordinare au fost făcuți figuranți în bătălia politică. Mare parte a celor de aici s-a ținut departe de grămada prezidențialo-mediatică.”, scrie activistul Claudiu Crăciun pe pagina sa de facebook.

A venit. Lumea urlă la el. E o amestecătură de cabluri, oameni, camere, spp-işti care nu ezită să-ți bage mâna în gât….

Posted by Ana Poenariu on 8 Noiembrie 2015

1. Monarhiștii nu sunt monarhiști. (scandare preferată: DNA și CSM, aceeași mizerie!)2. Suporterii nu sunt suporteri….

Posted by Razvan Papasima on 8 Noiembrie 2015

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*