Ultimele Știri

VIDEO: Jean Claude Van Damme nu se lasă! Cum a fost umilit în centrul vechi al Capitalei

jean claude van damme

În luna iunie a anului 2015, celebrul actor Jean Claude Van Damme, venea pentru prima dată în România pentru filmarea unei reclame. El a fost bătut de mai mulți indivizi după ce le-ar fi arătat semne obscene.

Presa tabloidă nota atunci că belgianul a intrat în conflict cu un grup de romi cărora le-a cerut prostituate. Bătaia generală ar fi fost întreruptă de apariția a doi polițiști care l-au luat pe Van Damme și i-au pus cătușele, iar interlopii au fugit cu mașina.

De data aceasta, aflat din nou în vizită în România, Van Damme nu a fost primit de bodyguardul unui club din centrul vechi al Capitalei, pe motiv că nu era îmbrăcat corespunzător .

Ajuns în fața unui restaurant libanez, acesta nu a fost lăsat să intre de bodyguardul care nu l-a recunoscut. Mai mult, chiar i-a cerut actorului să își schimbe ținuta vestimentară dacă vrea să fie primit.

În cele din urmă, staff-ul actorului a luat legătura cu patronului clubului, unde a fost primit în cele din urmă. Van Damme s-a distrat până dimineață alături de fiul său Nicolas, dar și de mai mulți prieteni.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*