Ultimele Știri

VIDEO: ISIS amenință cu un nou atentat terorist în New York

Gruparea teroristă ISIS a postat un nou videoclip în care își sărbătoresc victoria privind atentatele din Paris și prezintă mai multe imagini cu New York, o posibilă viitoare țintă.

Înregistrarea video conţine imagini din Times Square şi Herald Square, care au fost iniţial publicate în aprilie, informează Mediafax.

Filmulețul este format din cinci minute, iar în 19 secunde şi jumătate prezintă imagini din New York.

Pe lângă SUA, înregistrarea menţionează Franţa şi Marea Britanie, dar nu include ameninţări specifice împotriva celor două ţări.

În înregistrare apar  luptători care vorbesc limba franceză şi arabă, inclusiv un copil, în timp ce discută despre operaţiunea „de succes” din Paris, de săptămâna trecută.

(Sursă – CNN)

Autorităţile din New York consideră că nu există „nicio ameninţare specifică şi credibilă la adresa oraşului”, în pofida unei noi înregistrări video a grupării teroriste Stat Islamic, care sugerează că metropola americană este o potenţială ţintă a unor atacuri similare celor de la Paris.

„Nu există nicio ameninţare specifică şi credibilă la adresa oraşului New York”, a declarat primarul Bill de Blasio miercuri, relatează Reuters în pagina online. El i-a încurajat pe locuitori să îşi desfăşoare activităţile în mod normal, dar să fie atenţi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*