Ultimele Știri

VIDEO: Interlopi înarmați cu bâte, săbii și topoare, au atacat mai mulți tineri din Constanța

Zeci de interlopi de etnie romă și turcă înarmați cu bâte, săbii, macete și topoare, au atacat mai mulți tineri – fete și băieți – baricadați de spaimă în curtea unei case. Poliția a reușit să identifice 8 indivizi însă au fost plasați sub control judiciar.

Aproximativ 30 de indivizi, înarmaţi cu mai multe bâte, răngi şi chiar macete au încercat să pătrundă într-o locuinţă de pe strada Biruinţei, din municipiul Constanţa. Totul ar fi pornit de la faptul că i s-ar fi atras atenţia unuia dintre agresori, că obişnuieşte să circule cu mare viteză pe strada Rândunelelor, riscând să lovească oameni nevinovaţi, printre care şi copii.

Şoferul a devenit recalcitrant când a auzit că este luat la rost pentru că pune în pericol vieţile oamenilor şi a început să înjure şi să ameninţe. De asemenea, din grupul agresorilor, mai multe persoane făceau adevărate paranghelii pe stradă, manelel răsunând în tot cartierul. Atenţia le-a fost atrasă din nou, în legătură cu deranjarea liniştii publice, iar indivizii au răbufnit. 

„În urma cercetărilor, Daniel Opriş, Sorin Vasile Toma, Kenan Iusein, Dali Iumiut, Osman Sali, Osman Ercal, Alim Onasis, Alim Belgin au fost reţinuţi şi propuşi spre arestare, însă judecătorii au decis măsura controlului judiciar pentru toate persoanele reţinute.„La data de 10.10.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii O.D, T.S.V, I.K, D.I, O.S, O.E, A.O. şi A.B, reţinuţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare,faptă prevăzută de art. 198 alin. 2 C.pen, cu aplic. art. 77 lit. a C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpaţilor faptul că:În seara zilei de 09.10.2016, în jurul orei 1900, au participat la o încăierare între 15 persoane, încăierare ce s-a produs pe strada Biruinței din mun. Constanţa, în faţa locuinţei persoanei vătămate A.R, încăierare în cursul căreia persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale de 40 – 45 de zile, conform procesului-verbal de concluzii preliminare al Serviciului de Medicină Legală Constanța din 10.10.2016 și nu se cunoaște care dintre participanți a produs urmările privind vătămarea corporală a persoanei vătămate. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpaţi”, se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.  

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*