Ultimele Știri

Video: Interioare – Concert aniversar cu Alexandru Andrieș

Pe 13 octombrie la Sala Radio va avea loc un concert aniversar, organizat de Dilema Veche, unde va fi prezentat albumul ”Interioare” de Alexandru Andrieș. Albumul a fost lansat în primavara acestui an, cu ocazia împlinirii a trei decenii de la apariția primului său album. Data acestui concert este una extrem de specială, pe 13 octombrie,  Alexandru Andrieș vrea să sărbătorească alături de public, pe scenă, aniversarea cu numărul 60.

În 1984, Alexandru Andrieș își lansa albumul de debut intitulat ”Interioare”, apărut atunci sub umbrela Casei de Discuri Electrocord.

“Ideea a fost să marcăm acest lucru printr-o ediție specială, în primul rând o variantă remasterizată a întregului album, făcută la nivelul tehnic de azi – de acest lucru s-a ocupat domnul Victor Panfilov și eu zic că i-a ieșit foarte bine”, declara artisul în primavara anului 2014.

În cei 30 de ani de activitate, cântărețul de folk, jazz și blues, Alexandru Andrieș, a adunat peste 3000 de concerte și are o discografie bogată, care cuprinde peste 45 de proiecte muzicale. Albumul aniversar ”Interioare” conține nouă cântece preluate de pe albumul de debut, din 1984, și prezentate într-o variantă nouă, inedită. Totodată, la realizarea albumului din 2014 au contribuit și Maria Ioana Mintulescu, Berti Barbera și Sorin Romanescu, în calitate de invitați ai artistului. 

Miercuri, 8 octombrie a avut loc o conferință de presă prijeluită cu ocazia concertului aniversar ”Interioare”,  la Ceainăria Librăriei Cărturești, unde artistul Alexandru Andrieș împreună cu impresarul Aurel Mitran și Mircea Vasilescu, redactor şef „Dilema veche” au făcut o prezentare a evenimentului.

Puteți urmări declarațiile artistului Alexandru Andrieș în secțiunea video.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*