Ultimele Știri

VIDEO: Incident tragic în Las Vegas: O persoană a murit, iar zeci sunt rănite după ce o maşină a plonjat în mulţime

las vegas

Autorităţii din Las Vegas au anunţat că zeci de persoane au fost transportate la spital, duminică noapte, după o maşină a intrat în mulţime pe celebrul bulevard „Strip”, din apropierea hotelului-cazinou în care se desfăşura concursul Miss Univers. Unul dintre răniţi a murit, şase sunt în stare critică.

Oficiialii din poliţia locală admit că actul dramatic poate fi unul intenţionat, dar exclud varianta unui atac terorist, informează FOX5Vegas.

Dintre cei 36 de pacienţi, patru au fost externaţi după ce au aprimit îngrijiri medicale.

Oficiali din cadrul poliţiei, au precizat, într-o conferinţă de presă că incidentul s-a produs la ora locală 6.38. Atunci un vehicul care rula pe  Las Vegas Boulevard  a intrat pe trotuar şi a virat spre pietoni, pe o porţiune de lângă Paris Hotel şi Planet Hollywood.

Potrivit CNN, şoferul responsabil de accident este o femeie care se află în arest şi este testată, inclusiv pentru a se verifica alcoolemia. Un copil de trei ani era în maşină, alături de ea, dar nu a fost rănit, potrivit autorităţilor, citate de Reuters.

Autorităţile au mai transmis că, pentru moment, nu s-a stabilit dacă a fost un act intenţionat sau un tragic accident.

„Nu este un act de terorism”, a declarat Brett Zimmerman, adjunctul comandantului Las Vegas Metropolitan Police.

„Maşina parcă era o bilă de popice, iar corpurile nişte popice”, a declarat Rabia Qureshi, o turistă din Wisconsin, pentru postul de televiziune KSNV.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*