Ultimele Știri

VIDEO: Incendiu la un spital din Rusia! 50 de persoane cu dizabilităţi erau legate de paturi

rusia

Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă seara târziu, la un spital neurologic din satul Alfiorovca, Voronej, în Rusia. Pompierii au luaptat cu flăcările mai mult de 4 ore, însă focul a mistuit clădirea și a făcut 23 de victime, toți pacienți ai spitalului.

50 de persoane cu dizabilităţi erau legate de paturi de către medici, fapt ce nu le-a oferit nicio şansă la viaţă în urma incendiului. Un număr de 74 de persoane, între care patru membri ai personalului medical, se aflau în interiorul clădirii în momentul declanșării incendiului. Serviciul Situații Excepționale din Rusia a anunțat că a reușit să salveze 55 de oameni, dintre care 51 sunt pacienți. Focul s-a răspândit cu rapiditate, extinzându-se pe o suprafață de 700 metri pătrați. Un întreg corp al clădirii a ars în întregime. 

În total, 140 de persoane cu disabilități psihice erau spitalizate, între care 50 de persoane care nu se puteau deplasa în mod independent, potrivit unui angajat al acestui spital.

Poliția locală a început o investigație pe marginea cazului, însă potrivit primelor informații emise presei ruse, incendiul a izbucnit ca urmare a defecțiunilor echipamentului electric. O altă versiune cercetată este mânuirea focului de către pacienți sau personal medical, cu consecințe grave. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*