Ultimele Știri

VIDEO: Incendiu la un hotel situat pe malul barajului Vidraru: Focul, izbucnit la mansardă, s-a extins

incendiu

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la acoperişul şi mansarda unui hotel situat pe malul barajului Vidraru, din judeţul Argeş. Focul s-a extins pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, zece echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului, o angajată a unităţii hoteliere fiind dusă la spital după ce s-a intoxicat cu fum.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la peste patru ore de la izbucnirea incendiului de la hotelul Posada, situat pe malul lacului Vidraru, flăcările ard pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi la mansarda din lemn şi la acoperişul construcţiei.

Zeci de pompieri intervin cu zece autospeciale cu apă şi spumă, un camion cu motopompe, două autoscări şi o ambulanţă SMURD, însă acţiunea de stingere a incendiului este una dificilă, pe de o parte din cauza zonei greu accesibile, iar pe de altă parte din cauza lipsei sursei de apă, au declarat sursele citate.

În timpul intervenţiei, paramedicii de la SMURD au preluat şi au transportat la spital o angajată a hotelului, în vârstă de 27 de ani, care s-a intoxicat cu fum.

Nicio altă persoană nu a fost rănită.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. Hotelul Posada, situat pe Transfăgărăşan, pe malul lacului Vidraru, la aproximativ 200 de metri de lacul de acumulare, a fost deschis în anul 2010. Construcţia are mai multe etaje şi include peste 50 de camere, cu peste 110 locuri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*