VIDEO: Incendiu la metrou în stația Piața Romană

pompieri

Incendiu la o garnitură de metrou la stația Piața Romană. Cel puțin o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spitalul FLoreasca. Unele persoane sunt evacuate cu măşti de oxigen.  

UPDATE: Incendiul a fost stins. Garniturile de tren continuă să circule pe magistrala Berceni – Pipera, insă nu mai opresc în staţia de metrou Piaţa Romană.

Două persoane au inhalat monoxid de carbon şi au fost transportate la Spitalul Floreasca, iar alte şase persoane sunt în evaluare medicală, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti.

UPDATE: Operaţiunea de evacuare a fost dificilă. Cel puțin 40 de oameni au mers prin tunel, de la tren, până la peron.

Stația de metrou Piața Romana a fost izolată, în momentul de față nu se circulă în zona. Conform primelor informații o garnitură de metrou a rămas blocată în stația Piața Romană pe sensul de mers către Universitate iar din metrou iese fum. 

Au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe și poliție, mai exact cel puțin cinci mașini s-au deplasat imediat la stația de metrou Piața Romană.

Intrările în subteran au fost închise, nimeni nu mai poate intra. 

Din primele informații de la Metrorex ar fi vorba de o degajare de fum care a pornit de la un panou electric.

Oamenii care se aflau pe peron au fost evacuați, iar din informațiile date de autorități, nu există persoane rănite. Traficul ar trebui să revină la normal în câteva ore.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *