Ultimele Știri

VIDEO: IMAGINI ŞOCANTE! Şi-a ÎMPUŞCAT avocatul într-o cafenea, apoi s-a sinucis sub privirile ÎNGROZITE ale clienţilor

crima

Ernesto Gonzalez se afla la o cafenea în momentul în care Colinde Martinez a intrat şi a tras şase focuri de armă în avocat.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care avocatul v a fost împuşcat mortal de unul dintre clienţii lui, după care întoarce arma înspre el.

Martinez este un fost un client, bine cunoscut,de-al avocatului, care s-a confruntat cu acuzaţia de abuz sexual împotriva a două tinere.

În video este surprins atât momentul în care avocatul intră în cafenea pentru a servi micul dejun, fără să ştie ce îl aşteaptă, cât şi momentul în care fostul client îl împuşcă mortal de şase ori.

În drumul spre masă, un bărbat care poartă o pălărie este surprins când agită un pistol, apoi se aud mai multe focuri de armă.

Avocatul se prăbuşeşte la podea , moment în care Martinez se apleacă peste corpul bărbatului şi mai trage câteva focuri, apoi, cu aceeaşi armă, acesta se sinucide.

Clienţii îngroziţi fie fug unde văd cu ochii, fie se ascund şi încearcă să îşi acopere capul, privind îngroziţi la scenele care se petrec în local.

Oribila crimă, soldată şi cu sinuciderea agresorului, a avut loc în jurul orei 07:20, în orașul Corrientes.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on VIDEO: IMAGINI ŞOCANTE! Şi-a ÎMPUŞCAT avocatul într-o cafenea, apoi s-a sinucis sub privirile ÎNGROZITE ale clienţilor

  1. Nu e mai bine de noi românii ca nu avem nici bani de gloanțe?!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*