VIDEO: Ieşire nervoasă a lui Marian Munteanu, după ce CNSAS a început verificarea sa

marian munteanu

Candidații pentru alegerile locale de la Primăria Capitalei sunt acuzați rând pe rând. Marian Munteanu, candidatul din partea PNL, a avut o ieșirea nervoasă în fața camerelor, după ce a aflat că instituția CNSAS a început verificarea sa.  

Fostul lider al studenţilor spune că nu are de ce să dovedească faptul că nu a fost colaborator al fostei Securităţi. Marian Munteanu spune şi că se aştepta să fie atacat. Pe un ton ridicat, el le-a spus jurnaliştilor că niciunul dintre lucrurile de care a fost acuzat în ultimii 25 de ani nu a fost dovedit,conform Digi24.

„Până acuma trebuie să admiteţi că toate lucrurile de care am fost acuzat au fost false. Eu nu am de ce să dovedesc că nu sunt fost colaborator al Securităţii. Mie nu mi-e frică, nu am teamă, nu sunt lucruri care să-mi poată fi imputate. Până acum nu m-a întrebat nimeni de programul electoral”, a spus Marian Munteanu.

Întrebat dacă a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis în ultimele zile, acesta a precizat că şeful statului are alte lucruri de făcut: „Este o problemă de care instituţia prezidenţială nu se ocupă”.

Referitor la candidatura sa la Primăria Capitalei, care este contestată inclusiv din interiorul PNL, Marian Munteanu şi-a afirmat intenţia de a rămâne în cursa electorală: „Am venit la PNL să ajut. Am fost rugat să ajut. Eu şi acum doresc să ajut, doresc o soluţie bună”.

Fostul lider al studenţilor spune că nu l-au luat prin surprindere atacurile la adresa sa. „Am prevăzut că vor urma foarte multe atacuri, am trecut prin asta de 25 de ani, pe mine nu mă frisonează. Dar se pare că pentru unii este o situaţie grea”, a mai spus Marian Munteanu înainte să intre în şedinţa PNL în care se discută subiectul candidaturii sale.

loading...

One thought on “VIDEO: Ieşire nervoasă a lui Marian Munteanu, după ce CNSAS a început verificarea sa

  1. Cu o floare nu se face primavara, chiar daca, dl Catalin Predoiu este o persoana onesta, competenta, credibila si bine intentionata pe care o voi sustine si careia ii doresc mult succes. Ca sa mai poata sa devina credibil, PNL va trebui sa schimbe imediat si candidaturile din municipiile Ramnicu Valcea, Rosiorii de Vede si Ploiesti, unde exista dovezi clare, imbatabile, ca s -au promovat candidati traseisti, corupti pana in maduva oaselor, incompetenti, amorali si obsedati exclusiv de imbogatire rapida pe seama alegatorilor…. PNL va trebui sa raspunda clar si pertinent asupra motivului pentru care, in 2012, a fost mazilit dl Nutu Ion, fost vice -primar PNL cu doua mandate si primar PNL cu alte doua mandate in mun. Rosiorii de Vede si sa recunoasca intelegerea murdara incheiata in acest sens, intre PSD si PNL, respectiv intre Liviu Dragnea si „pretinul” sau intim Almajanu Marin, la nivelul Jud. Teleorman, spre a -l scoate din cursa pe dl Nutu Ion, unul din cei mai competenti si morali primari liberali din Muntenia post -revolutionara, fara dosare de coruptie, fara probleme de compatibilitate ANI si fara suspiciuni ca ar fi fost activist PCR sau ca ar fi colaborat cu securitatea. Castigarea pentru a treia oara consecutiv a fotoliului de primar al celui mai important municipiu istoric, cultural si centru polarizator din Teleorman ar fi devenit o umilinta de nesuportat pentru liederul PSD Liviu Dragnea. Astazi, ca sa devina credibil, PNL va trebui sa sustina clar si fara echivoc candidatura dlui Nutu Ion pentru un nou mandat de primar al mun. Rosiorii de Vede si sa schimbe actualii candidati din Ramnicu Valcea si Ploiesti, avand grave probleme cu autoritatile judiciare, inlocuindu -le de asemenea cu persoane credibile, competente, morale…fara dosare de coruptie (DNA), de incompatibilitate (ANI) sau CNSAS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *