Ultimele Știri

VIDEO: Iadul declanșat de armata siriană asupra Statului Islamic, filmat cu o dronă

propaganda ruseasca

Site-ul de propagandă RussiaWorks.ru ne prezintă ofensiva armatei siriene filmată cu drone. Atacurile de la sol ale armatei siriene sunt coordonate cu bombardamentele aviaței ruse.

Rusia a intervenit în Siria la sfârșitul lunii septembrie, reușind să facă ravagii în rândul teroriștilor, într-un timp relativ scurt. Prin seria de bombardamente Rusia a făcut de râs lupta antiteroristă a Statelor Unite și a aliaților săi occidentali.

Prin această acțiune liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, le-a transmis adversarilor săi că, Siria e pământ rusesc și, nimeni nu va pune piciorul aici decât Federația Rusă. Jocul lui Vladimir Putin este foarte periculos pentru România în momentul de față, iar țara noastră ar putea rămâne ușor împotriva curentului având în vedere accțiunile liderilor europeni.

Trădarea Germaniei și Franței devin tot mai vizibile, iar apropierea lor de Rusia nu poate avea decât un aspect sumbru pentru țara noastră. Șeful Comisiei Europene a lansat la rândul său un apel de apropiere de Federația Rusă, ceea ce ne prezintă o schimbare radicală a politicii externe a Europei.  

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*