Ultimele Știri

VIDEO: Gest şocant! O jurnalistă din Ungaria ia la picioare copiii refugiaţi

operatoare TV ungaria

Un român a fost arestat în Ungaria, după ce poliţiştii au descoperit, în microbuzul pe care îl conducea, 28 de imigranţi irakieni. Bărbatul, care este acuzat de trafic de persoane, a recunoscut că destinaţia finală a călătoriei era Germania. În speranţa că vor ajunge în această ţară mai repede, azilanţii blocaţi pe partea ungară a graniţei cu Serbia au rupt de mai multe ori cordonul forţelor de ordine.

Evadările refugiaţilor au dat însă naştere şi unui moment… ciudat. O operatoare a unei televiziuni ungare a fost concediată marți după ce au apărut imagini cu ea lovind cu piciorul migranți, inclusiv copii, în timp ce ei forțau cordonul de poliţie. La un moment dat, femeia este surprinsă în imagini cum pune piedica unui bărbat care avea un copil în braţe.

Imaginile o arată pe această femeie, Petra Laszo, lovind un bărbat ce fugea cu un copil și într-un incident separat lovind cu piciorul un alt copil.

Aceste imagini au fost difuzate de N1TV, un canal online apropiat partidului de extremă-dreaptă Jobbik.La doar câteva ore după apariţia imaginilor jurnalista a fost concediată. „O colegă de la N1TV s-a comportat astăzi într-un mod inacceptabil la punctul de adunare de la Röszke”, afirmă într-un comunicat redactorul șef al N1TV, Szabolcs Kisberk, postat pe pagina de Facebook a canalului.

„Contractul de muncă al operatoarei a fost reziliat cu efect imediat de astăzi, considerăm cazul închis”, precizează comunicatul.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on VIDEO: Gest şocant! O jurnalistă din Ungaria ia la picioare copiii refugiaţi

  1. Doamne sfinte ! asa ceva nu am mai vazut !

  2. O unguroaica apriga care isi apara tara! Bravo ei!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*