Ultimele Știri

VIDEO: Fiul Rovanei Plumb are un bolid neprietenos cu mediul, dar care costă un sfert de MILION de euro

razvan plumb

Fostul ministru al mediului și pădurilor în guvernele conduse de Victor Ponta, Rovana Plumb, are un fiu care câștigă…foarte bine. Răzvan, zis și Bozo, care abia a împlinit 23 de ani și-a cumpărat o mașină care valorează 250.000 de mii de euro.

Proprietarul Mercedes-ului S Coupe spune că de fapt mașina a fost închiriată, apoi revine asupra declarațiilor spunând că el ‘câștigă foarte bine’, bunurile sale sunt cumpărate din muncă cinstită, neavând legătură cu veniturile mamei sale.

Răzvan Plumb, pe lângă faptul că deține o mașină scumpă, deține și o mașină care consumă foarte mult combustibil. Astfel, Mercedes-ul AMG S65 Coupe, are un motor de 6 litri și 630 de cai putere. La fiecare kilometru, tancul lui Bozo eliberează în atmosferă vreo 300 de grame de CO2, adică de vreo 4 ori mai mult decât un Polo.

Până și o mașină de 240.000 de euro e ieftină pentru Răzvan Plumb, cel puțin asta deducem din faptul că a achitat-o cu bani cash. Pentru a afla de unde are bani pentru a-și achiziționa un asemenea bolid, reporterii Cancan.ro i-au adresat câteva întrebări:

Reporter CANCAN.ro: „De unde ți-ai achiziționat acel frumos Mercedes S Coupe 65 AMG?”
Răzvan “Bozo”Plumb: „Nu mi-am achiziționat absolut nimic…

Reporter CANCAN.ro: „Ai un S Coupe 65 AMG! Avem niște imagini cu tine conducându-l”.
Răzvan “Bozo”Plumb: „Nu! Nu cred! (…) Eu merg cu o mașină închiriată!”

Reporter CANCAN.ro: „Cu o mașină închiriată? Și S-ul Coupe nu este al tău?”
Răzvan “Bozo”Plumb: „NU!”

Reporter CANCAN.ro: „Dar poți să ne spui și nouă cu ce te ocupi tu?”
Răzvan “Bozo”Plumb:
„Da! Am două firme pe numele meu”.

Reporter CANCAN.ro: „Care se ocupă cu ce?”
Răzvan “Bozo”Plumb: „CU CARNE!”

Reporter CANCAN.ro: „Carne, însemnând… distribuție de carne, mezeluri sau… nu știu…”
Răzvan “Bozo”Plumb: „Da! (…) O să vedeți bilanțul firmelor mele în următorul semestru. Nu sunt întreținut de părinți, muncesc, îmi plătesc taxele. (…) Nu fac extravaganțe. (…) Vă rog să verificați la Administrația Fiscală ce mașini am eu pe numele meu”

Reporter CANCAN.ro: „Nu sunt pe numele tău înmatriculate, dar atunci ai plăcerea să le conduci, sunt… M6-le?”
Răzvan “Bozo”Plumb: „N-am avut niciun M6 pe numele meu… Am cumpărat, la un moment dat, un M6, dar… Am fost angajat la o firmă și am condus din cauză (sic!) că am fost angajat la acea firmă… (…)”

Cert este că nici mama lui nu l-a putut ajuta cu o sumă prea mare pentru mașină, și asta deoarece conform ultimei declarații de avere a fostului ministru, aceasta deține cinci case, dar în conturi are doar 3700 de euro și 1300 de lei. Adică, la un calcul simplu, cu 236.000 de euro mai puțini bani decât a fost nevoie pentru un Mercedes S Coupe 65 AMG. 

Răzvan Plumb mai are în garaj încă două mașini: un BMW M6 de 560 CP și un Porschele Cayenne de 519 CP! Și toate albe!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*