Ultimele Știri

VIDEO: Firea în centrul unui nou scandal: Partidele o acuză de blocarea amplasării corturilor electorale

gabriela firea

Primarul Capitalei este acuzat de blocarea eliberării autorizațiilor pentru amplasarea corturilor electorale. În schimb aliații PSD, respectiv ALDE, au împânzit Bucureștiul cu corturi, unde îi putem admira chipul dl. Tăriceanu.

Politicenii se plâng că n-au primit aprobare să-şi instaleze corturile, deşi a trecut temenul legal de 30 de zile în care ar fi trebuit să li se răspundă la cereri. „Încă lucrăm la asta”, au transmis reprezentanţii municipalităţii.

Nicuşor Dan, preşedintele USR: „Am fost la secretarul general. Ni s-a spus că chestiunea a fost dată la primarul general. Ne-am dus la cabinetul primarului general, de aici ni s-a spus că e un viceprimar care se ocupă. Deci am făcut tot circuitul şi tot ni se spunea că într-o zi, două se rezolvă.”

PMP a apelat la altă tactică.

Ştefănel Dan Marin, secretar general al filialei PMP: „Nu am primit aprobare din partea Primăriei Capitalei. În schimb toate filialele de sectoare ale PMP au depus solicitare şi la primăriile de sector. Unele dintre ele au obţinut. Altele sunt în curs de a obţine.”

În sectoarele 1 și 6 au apărut deja corturi ale PMP. Există şi o altă formațiune politică care are corturi instalate în Capitală.

„Până în acest moment, nicio formaţiune nu a primit aprobare. Liderii grupurilor politice din CGMB au fost rugaţi să analizeze şi să stabilească procentul pentru fiecare partid. Cu toţii au fost de acord să se implice, inclusiv USB şi PMP”, a transmis biroul de presă al Primăriei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*