Ultimele Știri

VIDEO: Faxul care arată că IGSU și ISU au mințit în cazul Colectiv

colectiv

Pe 30 octombrie 2015, în timpul concertului lansării noului albumul al trupei Goodbye to Gravity, ia foc, în timpul efectelor pirotehnice, clubul Colectiv. Show-ul se transformă într-o tragedie de proporții: până în prezent, 60 de persoane au murit, iar alte câteva zeci sunt internate în spitale.

O investigație a ziarului Gazeta Sporturilor, și publicată pe site-ul jurnalistului Cătălin Tolontan, demonstrează că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a ascuns adevărul publicului, în cazul clubului Colectiv.

”Nu există în baza noastră de date, nu știam despre el”, este anunțul oficial pe care IGSU și ISU l-au făcut, negând astfel că ar ști de existența clubului Colectiv, potrivit site-ului jurnalistului Cătălin Tolontan.

La 25 de zile după producerea tragediei, iese la iveala un fax trimis de firma de evenimente Emagic către IGSU, pe 23 septembrie.
Prin urmare, cu doar 5 săptămâni înainte de tragedie faxul arăta așa:

 „Organizăm un festival în datele de 25 și 26 septembrie în clubul Colectiv și la etajul 1 al fabricii Pionierul din strada Tăbăcarilor nr.7, sector 4, București. La festivalul PLUM estimăm în fiecare dintre cele două zile un număr de 2.000 de persoane pe seară”, au fost anunțați pompierii.

Pe spatele faxului există chiar și confirmarea automată de primire de la numărul de fax al IGSU. Raed Arafat a anunțat că a cerut, marți seara, o anchetă în acest caz.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*