Ultimele Știri

Video: Facebook recurge la schimbări majore. Cum va arăta rețeaua începând de vineri

Facebook anunță schimbări majore în ceea ce privește opțiunile care vor sta la îndemâna utilizatorilor, începând de vineri. Utilizatorii vor putea să își exprime și alt tip de reacții precum uimirea, supărarea sau tristețea, printr-o extensie a opțiunii ”Like”, numită ”Reactions”.

Opțiunile pe care le va include opțiunea Reactions sunt: „Mă încântă”, „mă amuză”, „mă bucură”, „mă uimește”, „mă întristează” și „mă supără”  și care vor fi disponibile începând de vineri, în perioadă de testare, doar în Spania și Irlanda.

Pentru a accede la aceste opțiuni, utilizatorul va trebui să apese prelungit butonul Like până va apărea meniul care va desfășura „emoticonul” reprezentând respectiva emoție. Sub acesta va apărea formula vizuală care va indica emoțiile „mă încântă”, „mă amuză”, „mă bucură”, „mă uimește” , „mă întristează” și „mă supără”.

Facebook va începe să pună în aplicare de vineri această fază pilot în care se va analiza cum se utilizează aceste opțiuni și posibilele ameliorări care pot fi aduse înainte de lansarea la nivel mondial.

„Am încercat să găsim noi căi pentru ca persoanele să se exprime pe Facebook. Reactions este o extensie a opțiunii Like și caută să ofere noi moduri pentru a interacționa cu conținutul”, a declarat pentru EFE responsabilul acestui produs destinat rețelelor de socializare, Chris Tosswell.

Opțiunile vor fi disponibile doar pentru a interacționa cu ceea ce s-a postat, nu și cu comentariile asociate.

De vineri opțiunile Reactions ajung în Spania și Irlanda, dar va avea loc o implementare graduală care se va completa în cursul săptămânii viitoare. Tosswell a precizat că Facebook nu a stabilit încă data lansării globale a acestui produs, potrivit Agerpres.

https://www.facebook.com/zuck/videos/10102413019800771/

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*